Események

FGBMFI TALÁLKOZÓ!

Örömmel tudatjuk veletek, hogy Isten kegyelméből ismét találkozhatunk, ezúttal Szegeden!

A találkozónk mottója:
„Uraim, mit kell nekem cselekednem, hogy üdvözüljek? Azok pedig mondták: Higyj az Úr Jézus Krisztusban, és üdvözülsz mind te, mind a te házadnépe! És hirdették neki az Úrnak igéjét, és mindazoknak, akik az ő házánál voltak. Bevitte őket a házába, asztalt terített nekik, és egész háznépével együtt örvendeztek, hogy hittek az Istennek.”
(Ap.Csel. 16,30-34)

Időpont: 2021. június 19. 10:00 – 17:00

Helyszín: Fa-Villa Étterem

Cím: 6728-Szeged, Algyői út 83.

https://favillaetterem.hu/

Megközelítése: az M43-as autópályáról a Hódmezővásárhely/Algyő kijáratnál kell lejönni, majd Szeged felé elindulni és mintegy 300m után balra (Szeged felől érkezve jobbra) található az étterem saját parkolóval.

Legutóbb Békésszentandráson találkoztunk, Isten áldása volt az együttlétünkön. Sok testvérrel beszéltem azóta is, és meggyőződésem, hogy rengeteg csodálatosan jó bizonyságot fogunk hallani most is egymástól, akik „összegyülekezünk” az ország számos pontjáról, és örvendezhetünk, hogy ismét láthatjuk egymást!
Ezen felül most Szegeden szolgálhatunk azok felé, akiknek Krisztusra van szüksége, akiknek buzdításra, bátorításra, vagy a Szent Szellem tüzére van szükségük, mert ellankadtak, vagy megfáradtak az úton, emiatt nagy elvárással vagyunk arra vonatkozóan, hogy az Úr mit készített el a számunkra erre az alkalomra.

Különteremben kapunk helyet, a többi vendégtől teljesen elszeparálva, saját mosdóval és terasszal a dohányozni szándékozók részére. Étkezés: 2500.-Ft/fő egy adag rántott szelet, vegyes körettel, savanyúsággal, és egy itallal. Minden ezen felüli fogyasztás saját költségre történik, ahogy szoktuk.
A különterem természetesen zárt, de sem maszk, sem védettségi igazolvány nem szükséges a belépéshez, vagy bent tartózkodáshoz azoknak, akik a zárt körű rendezvényünkre érkeznek, azonban, ha valaki kimegy az étterembe – például saját részre rendelni – akkor ott kérik, és előírás is viselni a maszkot, ám védettségi igazolványt ott sem kérnek, ha csak a rendelés és fizetés idejére megyünk át az étterembe.
Érkezni 10 óra előtt is lehet, saját készítésű süteményt, pogácsát természetesen lehet hozni.

A házigazdákat Németh László képviseli, elérhetőségei
+36308621757
nemethlaszlo70@yahoo.com
Várja előzetes jelentkezéseiteket és válaszolni tud a felmerülő kérdéseitekre.

Reménységem, hogy Mindnyájan ott lesztek, szeretettel várunk Benneteket.

Szeretettel, Molnár Miklós (06703161820).

ISTENTISZTELETEK

Istentiszteleti alkalmainkra, összegyülekezéseinkre,
minden hétfőn 17 és 20 óra
között kerítünk sort.
Helyszín: 6723 – Szeged, Brüsszeli krt. 29.

Nagy szeretettel várunk mindenkit, aki Isten közelségére vágyik.
Krisztus önmagát adta azért, hogy az embernek élete legyen.
Jézus meghalt az emberért, de fel is támadt!
Mi a feltámadott, élő Krisztust hirdetjük, akivel személyes kapcsolatot építhetünk ki az Ő kegyelméből.
Legyünk áldás egymás számára!

Minden csütörtökön 17 és 19 óra között
ima összejövetelt tartunk a gyülekezeti termünkben:
6723 – Szeged, Brüsszeli krt. 29.
Szeretettel várunk mindenkit, akinek szüksége van Isten Szellemének közelségére, mindenkit, aki imakésztetést érez magában a másokért való közbenjárásra, imaharcok megvívására.
Ezek az alkalmak ezen kívül lehetőséget nyújtanak személyes beszélgetések folytatására, az egymással és Istennel való szellemi közösség ápolására.

***